Camperverhuur Zeeland / Janse Verhuur is een verhuurorganisatie en verhuurt 2 tot 6 persoons Kampeerauto's.

De campers zijn zeer compleet ingericht en o.a. voorzien van: cassettetoilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvriesvak, ringverwarming, zonneluifel, fietsenrek, horren, rolgordijnen, garage, etc.

In de huurtarieven zijn o.a. inbegrepen:
Fietsenrek, verlengsnoer, waterslang, gasfles(sen), groene kaart, uitgebreide instructies, ACSI Boek, internationale alarmservice (dag en nacht bereikbaar).

Kilometers
Per week 1.500 km vrij, extra kilometers € 0,25 per kilometer of afwijkend volgens contract.

Chauffeur
Huurder dient tenminste 24 jaar te zijn en in het bezit van een geldig Nederlands of Europees rijbewijs. Ook dient men te beschikken over voldoende rijervaring, het rijbewijs dient tenmintse 4 jaar in bezit zijn.  De kampeerauto mag alleen bestuurd worden door in het contract genoemde bestuurder(s). Afwijking van de minimum leeftijd kan in overleg met de verzekering wanneer er sprake is van voldoende aantoonbare ervaring.

Huisdieren
Alleen het meenemen van een hond  is toegestaan op aanvraag. Kosten per week zijn € 25,-. Verder is het verplicht de hond tijdens de reis in de bench te laten en mag de hond  niet op de bedden en banken. Alle schade die is ontstaan door het huisdier zijn voor rekening van de huurder.

Verzekering
De kampeerauto is W.A. verzekerd tot een maximum van € 2.500.000,- voor schade aan zaken, en € 5.000.000,- voor schade aan personen. Tevens is het casco, d.w.z. de gehele camper zelf, verzekerd tegen schade, brand en diefstal. Groene kaart is aanwezig.

Brandstof : diesel
Verbruik brandstof is voor rekening van de huurder. U krijgt de auto met volle brandstoftank(s) mee en u dient de auto afgetankt te retourneren.

Verbruikskosten
Aan vloeistof chemisch toilet en eventueel olieverbruik zijn geen kosten verbonden.

Huurtermijn
Het afhalen kan eerder of later zijn dan 16.00 uur; de bepaling van het juiste tijdstip is aan de verhuurder voorbehouden. Wij melden u vooraf welke tijd de kampeerauto gereed is of gereed zal zijn. De camper dient op de laatste dag om 10.00 uur terug te zijn. Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) extra boven de dagprijs een boete van € 250,- inrekening gebracht. In het hoogseizoen (juli en augustus) is de minimale huurperiode 2 weken. Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende auto ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde kampeerauto niet kan worden geleverd, dient de huurder een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.

Inventaris o.a.
- messen - vorken - lepels - theelepels - gebaksvorkjes
- schilmesjes - broodmes - vleesvork - groenterasp - garde
- schaar - vergiet - slakom - kurkentrekker - kaasschaaf
- blikopener - onderzetters - voorraadbakjes - schaaltjes
- glazen - mokken - kop en schotel - soepkommen - borden
- thermoskan - theepot - pannenset - koekenpannen - steelpan 
- afwasteil - waslijn - emmer - gieter - spons - knijpers - stoffer en blik
- dienblad - bezem - koffiezetapparaat - waterkoker
- tafel - stoelen voor buiten - kleed

Reparaties en schade

Ondanks het feit dat alle kampeerauto's goed onderhouden worden, kan zich altijd een defect voordoen of schade ontstaan. De huurder mag noodzakelijke reparaties tot € 150,- uit laten voeren in overleg. Dit dient te geschieden bij een deskundige herstelinrichting, liefst een dealer van het merk van de kampeerauto. Voor reparaties die dit bedrag te boven gaan, dient te allen tijde eerst contact en goedkeuring te worden gevraagd bij de verhuurder. Op naam van de verhuurder gestelde, originele en gespecificeerde nota's worden na afloop van de huur aan de huurder gerestitueerd.
Indien schade of een defect ontstaat, waardoor de kampeerauto niet meer rijdbaar is, zal de verhuurder waar mogelijk trachten een vervangende kampeerauto in te zetten; hierop kan echter nooit aanspraak worden gemaakt.
Bij iedere aanrijding dient de lokale politie te worden ingeschakeld en bij iedere beschadiging en schade dient een Europees schadeformulier te worden ingevuld. Door de verzekering niet gedekte schade en kosten zoals die ten gevolge van het rijden onder invloed, het laten besturen en rijden door niet bevoegde personen, door in beslagname, drugsvervoer, overstroming, het vernielen van het interieur enz. zijn geheel voor rekening van de huurder.
Kosten i.v.m. bandenreparatie b.v. klapband etc., voorruitschade (breuk of ster), leges, tol, boetes in het verkeer of parkeren, alsmede gerechtskosten door een geschil zijn in het geheel voor rekening van de huurder en kunnen op geen enkele wijze op de verhuurder worden verhaald.

Instructie
Bij afhalen van de kampeerauto krijgt u een gedetailleerde instructie over de werking van de kampeerauto en de toebehoren. Deze instructie is ook op schrift in de kampeerauto aanwezig.

Welke landen mogen worden bezocht
Alle landen van Europa m.u.v. vooraf door de verzekering en de verhuurder aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart.

Pechhulp

Verhuurder heeft een pechhulp bij ASR en per camper zijn de modules voertuighulp buitenland en vervangend vervoer van toepassing. In geval van nood kan men altijd de Alarmcentrale bellen 0031 30 256 77 77 die helpen verder en als het nodig is nemen zij contact op met ANWB, ADAC, EUROP-ASSISTANCE om een beroep doen. Contact met de verhuurder is in dit geval ook vereist.

Annulering / Verzekering
De huurder dient per aangetekende brief te annuleren. De datum van de ter post bezorging geldt als annuleringsdatum. Bij annulering is de huurder verschuldigd:
- tot 10 weken voor aanvang van de huurperiode 25% van de huursom;
- tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode 60% van de huursom;
- tot aanvang van de huurperiode 90% van de huursom.
- vanaf aanvangsdatum van de huurperiode 100% van de huursom.
Het eerder terugbrengen van de gehuurde kampeerauto zal nimmer tot restitutie van (een gedeelte van) de huursom tot gevolg hebben

Eigen risico
Het eigen risico bedraagt € 1.000,-- per gebeurtenis in binnen- en buitenland. 

Bespreken en afsluiten van annulering- en reisverzekering
Bij reservering is legitimatie d.m.v. paspoort en rijbewijs voorwaarde. Bij reservering gaat de huurder ermee akkoord dat eventueel zijn of haar persoonsgegevens worden geverifieerd. Wij adviseren u een reisverzekering af te sluiten;  het afsluiten van een annuleringsverzekering is verplicht. 

Betaling
Bij definitieve reservering 50% van de totale huursom plus de verschuldigde verzekeringspremie. Het restant inclusief borg uiterlijk 4 weken voor vertrek.

Waarborgsom
Van de huurder een waarborgsom verlangd van € 1.000,-. Verhuurder zorgt altijd voor een kampeerauto die helemaal schoon is. Om iedere huurder een schone camper te kunnen garanderen is hiervoor een bedrag van € 150,- opgesloten in de waarborgsom.

Onderhoud
De kampeerauto dient gebruikt te worden op een wijze zoals 'een goed huisvader betaamt'. Aan het einde van de huurperiode dient de kampeerauto van binnen en van bui­ten schoon te zijn en de afvaltanks geledigd. Als huurder volgens de norm van verhuurder schoonmaakt dan zal het schoonmaakdeel van de waarborgsom niet worden ingehouden.
Schoonmaakkosten binnenzijde € 50,- buitenzijde € 50,- en het ledigen van de afvaltanks € 50,- 

Afrekening
Na 21 dagen na terugkomst wordt de waarborgsom teruggestort eventueel onder inhouding van door de huurder verschuldigde extra kosten. Wanneer noodzakelijk wordt een eindafrekening opgemaakt ter specificatie. Vastgestelde schades en schadefacturen zijn bindend en niet betwistbaar. Schadefacturen kunt u indienen bij u reis- / aansprakelijksheidsverzekering.